Pappas hjärta ❤

TJA!
Jag har varit sjuk sen i lördags typ? Tack och lov är jag fri från feber nu, men snuvar och hostar så jag tror jag ska kräkas eller hosta upp lungorna.
Lever på astmamedicin och nässpray. Verkligen hatar min astma.
Just nu är jag på bussen mot lassa för att byta till bussen hem till mig.
Ska bara hem för att fixa med ödlorna, kolla posten och hämta saker. Har absolut ingen lust att vara ensam. Och idag är sista dagen mitt busskort funkar. Så är hellre hos min mamma i stan.
Dessutom mår Sirius superbra hos mamma, han stortrivs med att ha kattkompisar att vara med.
Så vi stannar kvar till tisdag kanske. Sen åker vi tillbaka vid helgen, för att vara barnvakt och gå på fest typ. Eller ja, Snurre sprätt ska ju inte på fest ;)
Ah well, talk to you later.

Snack om mina nebidokurer!

Så det kanske är dags för en uppdatering.
Den 15e oktober hade jag möte med min hormonläkare. Då passade jag på att berätta dör honom att jag i 2-3 veckor hade känt mig bland annat orklös, nere osv. Att det kändes som att min testonivå var låg.
Dessutom fick jag tillbaka min mens den 15e. Läkarn sa att det lät som nina nivåer var låga så jag fick ta min tredje spruta den dagen, egentligen var det inbokat den 27e (12 dagar efter den 15e).
Från och med nu kommer jag ta sprutorna med 10 veckors mellanrum istället för 12. Men nästa gång blir 9 veckor mellan sprutorna, eftersom när det är 10 veckor mellan så är det julafton, och det funkar ju inte alls.

Jag personligen skulle föredra om jag kunde ta dom med 8-9 veckors mellanrum eftetsom att jag redan efter 8 veckor började känna mig nere osv.
Men ska mäta hormonnivåerna inför nästa spruta så får se vad dom säger, och ska ta och samtala med hormonläkarn då om att kanske ta med 9 veckors mellanrum istället. För det känns rätt drygt om jag ska få tillbaka mensen efter 10 veckor bara för jag har låg testonivå. Aja, hoppas det löser sig.


Så lite uppdatering, ha det bra!

The land of stories: The wishing spell.

Igår skrev jag ett långt inlägg men hela fucking inlägget försvann.
Men för att sammanfatta kort så skrev jag om böcker jag vill läsa men inte har råd eller möjlighet. Så istället testar jag ljudbok.

Boken jag lyssnar på nu är en av de böcker som Chris Colfer har skrivit.
Det är den första i en serie av böcker.
Det som gör det så kul att lyssna på denna bok är för att det är Chris själv som läser upp den, och han är en fantastisk berättare. 
Ska börja lyssna kapitel 9, och hittils älskar jag den.
Det som är bra med ljusbok är att jag kan lyssna på boken på bussen och blir inte åksjuk som jag skulle bli om jag hade läst en bok på bussen.
 Nu tänker jag inte skriva mer utifall att detta inlägg också försvinner.

Sirius

Gokisse

Jag behöver nog hjälp.

Vi kan börja med att säga såhär, för snart två år sedan var jag med om att en buss nästan välte, efter det har jag skaffat mig en rädsla för att åka i länstrafikens bussar på kvällar på hösten, eller på vintern.
Eller i överlag. Jag måste alltid spänna fast mig, och har av en konstig anledning en viss sida jag måste sitta på, dock är det den sida som jag satt på då bussen höll på välta och jag bara såg hur diket kom närmare och närmare..
Rent logiskt borde jag ju hellre vilja sitta på andra sidan, men icket, högersidan ska det vara.
Den här rädslan för att åka i länstrafikens bussar utan bälte gör livet bra svårt för mig.
Jag kämpade i över 5 minuter att få upp den där förbannade saken som man spänner fast bältet i, som tydligen åkt ner mellan säterna, när jag väl fick upp den tappade jag den och fick spendera 5 minuter till med att försöka få upp den.
När jag väl lyckats spänna fast mig har väskan glidigt omkull, och eftersom jag har någon tvångstanke om att alltid kunna känna väskan när jag har med mig den så ska jag nu försöka få upp den igen.
Bara det att nu har bältet fastnat och jag sitter totalt fastspänd mot ryggstödet.
Jahapp, bara att använda fötterna.
Lättare sagt än gjort.
Nu mer än 15 minuter senare har jag äntligen koll på väskan, jag är fastspänd, har koll på tranaportburen och har sträckt några muskler så jag har rätt ont.
Bara ett litet problem jag har att störa mig på resten av resan, jag sitter på fel sida av bussen....
Näh usch, jag har problem.

Pride 2014

Så ja, här är 5 bilder från pride.